Seymur

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Seymur

Firestorm User

 • Name Ceomerlin
 • Guild The Sanctum
 • Class Warlock
 • Level 110
 • Realm Sylvanas
 • Race Undead

Recent Profile Visitors

23 profile views
 1. Дам най-накрая Шиварите са долу на хероик. Остана да прогресираме последните два боса. Прогреса към момента ни е 11/11 нормал и 9/11 хероик. Рейдваме от 20:00 българско време или 19:00 сървер време.Набираме хора основно танкове и хилари но има място за добри дпста също, шанс да покажете какво можете ще се даде на всеки който е с желание за игра и прогрес.
 2. There is a huge bug on both bosses that if the people make it, boss is just sitting and doing no damage no phases no abilities like dummy`s. I dont want to acuse any guild that already kill it on HC but im sure some of them abuse that. I`m not going to say whats the bug couse more people will abuse it if some of the gm`s se this post i can explain in private how this is happening.
 3. След като отвориха вчера и последните два боса от Аргус рейда, нашият гилд успя да го свали на нормал, не един а два пъти, като дори се водим 3тата гилдия която го е убила на нормал в сървера... Няма да коментирам колко слаби са последните два боса на нормал надявам се да предизвикат някаква съпротива на хероик тази седмица когато ще ги правим. Както винаги търсим танкове и хилари основно, но всеки с желание за прогрес е добре дошъл и ще му се даде шанс за изява.
 4. Като цяло не играя със звук нито записвам звука дискорда ми е от телефона не от компютъра но по някой път го слагам от Радо Това е от тази седмица Kin'garoth Heroic Mode. За съжаление още прогресираме на Шиварите тактиката е изчистено но още има хора който се панират по време на битката. Най-добрия опит бе 4% като до 19% всички бяха живи един дисконект и после грешка и до там. Търсим все още хора основно танкове и хеал.
 5. Тази седмица ще се прогресира стабилно последния бос от 3тото крило. Трябват ни още добри дпста и няколко танк и хилара. От миналата седмица Varimathras Heroic Solo Heal
 6. Разбира се желанието е най-важно, шанс предоставяме на всички.
 7. Към момента лесно може да се прогресира с дрехите. За около седмица може да се изфарми и да си готов за нормал райдовете. Хънтера е в чудесна форма както и сървъра и неговите скриптове. Поредния нов резет започна и успяхме да свалим с доста хора всички босове който са пуснати към момента, някой хора намазаха доста лут Към момента имаме нужда от добри дпс играчи и поне два танка за да можем да правим поне два нормал и хероик ръна на седмица.
 8. Опитваме се към 9 вечерта българско време да сме започнали, но понякога има хора който са още на работа и т..н 9:30, 10 без нещо най-късно да сме започнали.За момента сряда ни е нормал ръна като се чисти всичко и от четвъртъка започваме хероика. И вече ден два три колко време отнеме да го изчистим, зависи отново от възможността на хората да са онлайн. Миналата седмица отново изчистихме 6/6 от пуснатите босове на хероик.
 9. Здравейте, The Sanctum е Български гилд който е фокусиран върху ПВЕ аспекта на играта. Основно правим митици 17+ и Анторус раида нормал и хероик като за момента прогреса след първата седмици в която отвориха второто крило е и на двете трудности всичко е изчистено. По-долу можете да видите видео на първия райд който направихме на хероик. Ако сте сериозни със желание за прогрес напишете във играта /who The Sanctum, успнете на някой от хората онлайн и ще Ви поканим.