uggore

Cannot login any characters

7 posts in this topic

Posted (edited)

Hi,

Any time I try to log in a character on Sylvanas, it get stuck around 90% of loading. This has been going on since yesterday. I tried deleting my cache, WTF, and Interface folders, but that didn't help. Thanks for any assistance!

Edited by uggore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @uggore,

make sure you run your game at max resolution, also go to system settings, then network and finally make sure "Optimize network for speed" is checked.

Greetings,
Mikhalia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I tried max resolution, and yes, the network speed was on. The client just sits there at about 90% of loading with all characters. I'll try again tomorrow.

wow.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delete cache and error folder, might be that

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have tried all suggestions, but still cannot log in. Once I click on a character name, the load screen gets to about 90%, then stops. Have also re-installed the client. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happened to me just now but deleting cache and error folders worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ragazzi scusate ma a me non mi fa acquistare gli oggetti nel negozio..come è possibile?qualcuno puo aiutarmi??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now