• Announcements

  • Ouroboros

   Are you protected ?   11/05/18

   Your account security is important, read our guideline here :   
  • Otacon

   International Game Master Recruitment — Sethraliss & Sylvanas & Garrosh and Gul'dan   06/23/19

   Firestorm International is looking for Game Masters for Sethraliss, Sylvanas, Garrosh and Gul'dan. We're currently looking for members from all regions that wish to join our staff team. Each Game Master will be providing assistance to players through Forums, Discord and In-game tickets. Remember that there are requirements for the position. By signing up for the position you will gain experience with working in a team, and much more. Please put an effort into your application as we provide the general format for you and all you do is have to fill it in. Click here to read the requirements and apply!
Sign in to follow this  
Followers 0
Seymur

[H] <The Sanctum> - Bulgarian End Game Guild

15 posts in this topic

Здравейте,

The Sanctum е Български гилд който е фокусиран върху ПВЕ аспекта на играта. Основно правим митици 17+ и Анторус раида нормал и хероик като за момента прогреса след първата седмици в която отвориха второто крило е и на двете трудности всичко е изчистено. По-долу можете да видите видео на първия райд който направихме на хероик. Ако сте сериозни със желание за прогрес напишете във играта /who The Sanctum, успнете на някой от хората онлайн и ще Ви поканим. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте, в колко часа започват райдовете?

Share this post


Link to post
Share on other sites

И кой ден от седмицата са :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Опитваме се към 9 вечерта българско време да сме започнали, но понякога има хора който са още на работа и т..н 9:30, 10 без нещо най-късно да сме започнали.За момента сряда ни е нормал ръна като се чисти всичко и от четвъртъка започваме хероика. И вече ден два три колко време отнеме да го изчистим, зависи отново от възможността на хората да са онлайн. 

 

Миналата седмица отново изчистихме 6/6 от пуснатите босове на хероик.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

От известно време си мисля да започна да играя отново, тъй като доста отдавна спрях, поради една или друга причина. Последно като играх с последния ми гилд се опитахме да пердашим The Emerald Nightmare mythic, ама и този раид сложи край на гилда, та май и това беше основната причина да спра да играя. От тогава през няколко месеца влизах да поглеждам сайта и виждах, че сървъра продължава да се развира на високи обороти. Обикновенно играта е адска скучна за мен ако не съм в PvE гилд, и хардкор райдване, а сега като виждам, че има дори български гилд, който райдва end game content-a направо съм пуснал launcher-a да ъпдейтва на 7.3.5... :D

Любопитно ми е в какво състояние е сървъра, зад завесата(първия поглед на уебсайта). Спомням си, че когато играх преди повече от година тука едно от най-кофти нещата не бяха бъговете за мен, ами липсата на добре структурирани гилдии с основен език английски, след като се разпадна нашия остана само един, където всички, на които им се цъкаше PvE бяха в него, Prophecy ако не се лъжа. Като цяло имаше голяма езикова бариера в този сървър, още ли е така?

Щом последно съм цъкал 7.1.5 на EN mythic, много ли ще ми отнеме да наваксам, за да съм годен за end game content-a, който се райдва в момента.

Тъй като майна ми е hunter, в какво състояние са те на две-три думи?

Иначе евала пичове, няма по-готино от добре структуриран и дисциплиниран български гилд, и браво за прогреса, наистина се радвам за вас!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Към момента лесно може да се прогресира с дрехите. За около седмица може да се изфарми и  да си готов за нормал райдовете. Хънтера е в чудесна форма както и сървъра и неговите скриптове.

 

Поредния нов резет започна и успяхме да свалим с доста хора всички босове който са пуснати към момента, някой хора намазаха доста лут :) Към момента имаме нужда от добри дпс играчи и поне два танка за да можем да правим поне два нормал и хероик ръна на седмица.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Звучи страхотно, след като писах последния пост в тази тема, вече бях преместил WoW-a обратно на SSD-то и започнах да се запознавам с новия контент. За няколко дни успях да наваксам до 920-922 ilvl не си спомням точно в момента, понеже съм на работа и 63T. Напоследък ми е малко таш*к вечерното време и обикновенно сядам да поцъкам свободно около 9:30-10, но предполагам не е проблем да join-a гилда, и веднага, когато имам възможност да се включа и шанс от гилда разбира се да започна да се включвам постепенно в нормал ръновете?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разбира се желанието е най-важно, шанс предоставяме на всички. 

Edited by Seymur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тази седмица ще се прогресира стабилно последния бос от 3тото крило. Трябват ни още добри дпста и няколко танк и хилара.

 

От миналата седмица Varimathras Heroic Solo Heal

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако клиповете таргетират българи, е готино да оставяш и звука от дискорд, ей сега на работа гледах клипа с Imonar и бая се смях на приказките...запазва се семантиката така :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Като цяло не играя със звук нито записвам звука :) дискорда ми е от телефона не от компютъра но по някой път го слагам от Радо :)

Това е от тази седмица Kin'garoth Heroic Mode. 

 

За съжаление още прогресираме на Шиварите тактиката е изчистено но още има хора който се панират по време на битката. Най-добрия опит бе 4% като до 19% всички бяха живи един дисконект и после грешка и до там. Търсим все още хора основно танкове и хеал.

4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мисля, че прогреса за сравнително нов, не интернационален гилд е страхотен. Айде по-близо да се обличам подходящо за HC и да помагам, както мога... или вие да ми помагате :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

След като отвориха вчера и последните два боса от Аргус рейда, нашият гилд успя да го свали на нормал, не един а два пъти, като дори се водим 3тата гилдия която го е убила на нормал в сървера... Няма да коментирам колко слаби са последните два боса на нормал надявам се да предизвикат някаква съпротива на хероик тази седмица когато ще ги правим. Както винаги търсим танкове и хилари основно, но всеки с желание за прогрес е добре дошъл и ще му се даде шанс за изява.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дам най-накрая Шиварите са долу на хероик. Остана да прогресираме последните два боса. Прогреса към момента ни е 11/11 нормал и 9/11 хероик. Рейдваме от 20:00 българско време или 19:00 сървер време.Набираме хора основно танкове и хилари но има място за добри дпста също, шанс да покажете какво можете ще се даде на всеки който е с желание за игра и прогрес.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Събираме малко, по-малко хора тази седмица нормал ръна го направихме с 20 човека което е добре. Някой успяха да вземат дрехи рейда мина гладко като уапнахме един път на последния бос всички останали бяха уан шот. Относно хероик прогреса нямахме много време да прогресираме на Аграмар но го до бутахме до последната фаза без да имаме хора който да правят цц само 2ма... ще падне много скоро дали ще е преди празниците само времето ще покаже зависи колко активни ще са хората през тях.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0